Quadro 350S

Kör motorcykel på ditt bilkörkort

Quadro

Din vän på vägen

Quadro

En smart italienare för alla

Quadro

Stabilitet och säkerhet

Om Quadro

”Quadro Technology” grundades 2009 som en spin-off av det berömda motorcykeldesign- och teknikföretaget Marabese Design. Som ett självständigt bolag tog Quadro ny mark i utvecklingen av innovativa fordon med tre eller fyra hjul. På företagets huvudkontor i italienska Cerro Maggiore finns hela forsknings- och utvecklingscentrat. Produktionen sker i samarbete med certifierade partners som har beprövad kvalitet och tillförlitlighet. Med den patenterade teknologin HTS, ett ganska speciellt hydrauliskt-pneumatiskt tiltsystem lyckades Quadro ta ett revolutionerande steg framåt. Det intelligenta systemet kombinerar maximal stabilitet, säkerhet och tillförlitlighet med maximal komfort och körglädje.

KGK Motor – Distributör för Quadro i Sverige
KGK Motor är distributör för ett brett produktprogram som omfattar motorcyklar, elmotorcyklar, båtmotorer, båtar, fyrhjulingar, snöskotrar, elcyklar och tillbehör. Produkterna har vunnit respekt i hela världen för hög kvalitet, slitstyrka, pålitlighet och säkerhet. Vi är 31 anställda på KGK Motor och omsätter omkring 350 miljoner kr. Huvudkontoret ligger i Sollentuna med ett service- och försäljningskontor för Arctic Cat i Östersund.
KGK Motors strävan är att leverera tjänster och produkter som uppfyller våra kunders krav och förväntningar, samt att genom ständiga förbättringar utveckla våra tjänster och erbjudanden för att möta framtida krav på ökad kvalitet och service.

Latest News

common_model->get_config(); ?> lang->line("language_format"));?>